Sep 1, 2009, 8:07 PM

Предчувствие за... 

  Poetry
373 0 8

Ще затуля очите си

с бучки жарава,

и ще парят - нажежени до бяло.

 

Не съвсем и сърцето е спряло,

но светът ми ще се превърне

във пепел, ще рухне... тогава.

 

Само миг и няколко стяга отляво...

последната глътка въздух не ще

се промъкне в гърдите ми...

 

Вяло отпуснати, ръцете

ще подсилят последния спазъм.

Тогава ли?! Всичко тогава ще свърши.

 

Във тунела без край и начало...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??