May 9, 2013, 12:49 PM

Предизборно! 

  Poetry » Civilian
423 0 2

Платените клакьори, кой както свари

преминават в нелегалност -

очакват файл за напускане землянките!...

Други в транс изнасят авоари!...

Трети пък от срам не смеят да се афишират…

Четвърти пърхат защитени от закона!...

Пети в миша дупка се завират

в очакване заветната разплата!...

Народът дреме уморено

и  пита: А бе, де е, Караджата!...

 

© Никола Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • о боже...

    бълвоч

    искаше да си актуален? карикатурист с думи?

    иска се ПОНЕ усет към словото
  • Да бе!Де е Караджата, че май няма за кой друг да гласуваме!
Random works
: ??:??