Jul 26, 2020, 8:53 PM

Предизвестено 

  Poetry » Love, East forms, Other
570 1 1

 

Разхождам се в теб

и непрекъснато срещам себе си.

Дали не сме се слели?

 

Активен въпрос...

Отговорът – в нашите очи.

 

                          © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??