Не всичко е любов, приятелю!
Светът край нас не винаги е цветен.
Като клавишите на старото пиано е-
ту бял е, ту е черен.
Не рискувай да гледаш в очите ми.
Ще се влюбиш момче, разбери,
а когато в душата ми пусто е,
колко болка ще ти причини...
Не поглеждай в очите ми, моля те.
Там са скрити две остри ками.
Ще разкъсат на парчета душата ти,
ще оставят дълбоки следи.
И когато в най-красивите залези
си мечтаеш да бъда до теб,
ще ме няма да бърша сълзите ти.
ще съм много, много далеч.
Даже в утрото слънце да грее
Не рискувай, момче, разбери,
те раняват дълбоко по раните
незараснали от преди.
Не всичко е любов, приятелю!
Не отваряй в сърцето си рана.
Отвъд очите ми те чака нов живот,
... а дубъл втори в живота ни няма!
© Анета All rights reserved.
Там са скрити две остри ками.
Ще разкъсат на парчета душата ти,
ще оставят дълбоки следи."!!!
Поздравления!