Една единствена прегръдка ми е нужна,
спокойно, тихо да заспя!
Усетила какво е любовта -
незаменима обич,
Усетила изгаряща душа.
Изгаряща душа, която ме прегръща
и моли се във всеки миг за мен -
със скръстени ръце
пред всичките икони,
детето нейно винаги да е добре!
Да съм завита от Божествената пелерина,
докоснала ме с благослов.
И ангел със крилете си да ме закриля,
да бъде чутия ми зов.
Една единствена прегръдка,
усетена от най-искрени слова!
Изплетена от свещ запалена
пред кръст разпънат...
И Аз
И Той
И Тя ❤️
С много любов на мама и татко!
© Цветето Б. All rights reserved.