ПРЕГРЪДКАТА НА ПАДНАЛИЯ АНГЕЛ
___________________________________________
Тази нощ не ще мога да те прегърна.
Защото съм толкова далеч...
Че не те достигат крилете ми.
Ще те прегърна със Сърцето си.
И ти ще ме усетиш...
Нали?
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.
Освен едно - БЪДЕТЕ !!!