Sep 5, 2016, 1:39 AM

Прегърни ме... 

  Poetry » Love
829 3 8

Прегърни ме...

 

 

Прегърни ме и не ме пускай,

дръж ме надълбоко в обятията си

много добре; притисната в теб,

в душата ти е моето усещане

и в моята - твоето...

 

Прегърни ме и не ме пускай,

кожа в кожа, сетива в сетива

тяло в тяло, душа в душа

обединени в едно безкрайно 

и отворено цяло...

 

Прегърни ме и не ме пускай,

живейки така, в целувката на живота,

наречена любов, няма зло или грешно

има добрина, баланс, лудост и намиране

всичко разбъркано много добре...

 

Прегърни ме и не ме пукай 

безпределна емоционалност,

безусловно, влюбено сливане,

една свещена обвързаност

пътуване до космоса,

плач и вик, усмивка и шепот от щастие...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??