Oct 29, 2014, 7:51 AM

Прегърни ме силно 

  Poetry » Love
533 0 0

Поглед. Докосване... Сблъсък на устни.
Писък на чувства, ранили нощта.
Жадни мълчания. Прилепи – страсти
пият до кръв зноя на любовта.

Скърцат във огън ръждиви крилете...
Котви на лодки се късат от минало.
Някаква нежност дълбае в морето.
Вятърът смее вълните на приливи.

Уморените мигове ги убиват в упор.
После ги ядат хиените – спомени.
Забрави за онова крадливо утро.
Прегърни ме сега много силно.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??