Feb 2, 2010, 10:36 AM

Преживяно 

  Poetry » Phylosophy
670 0 1

 Разни чувства, разни идеали...

 Страхове и мисли -

 някои нови, други стари...

 Карат ни да обичаме и да се вричаме,

 в измислена нереалност въвличат ни...

 Струва ни се фатално,

 хубаво, лошo, скандално...

 Оставаме сами със себе си

 и всичко може да ни вбеси.

 Плачем, дерзаем, нехаем...

 за изтървани моменти...

 Забравяме и загубваме Аз-ът си

 от всички безмислени предразсъдъци!

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми! Добре описва в какво попадаме понякога.
Random works
: ??:??