Nov 10, 2009, 8:59 AM

Прекрасно цвете 

  Poetry » Love
1017 0 1

Сладко, сладко, сладко цвете си,
нежно, женствено и тайствено цветенце си,
очарователно и грациознно като принцеса,
с топли, красиви и пленителни очи,
с ангелски очи - необикновени и невинни като изворни води,
с усмивка, която покорява и завладява,
приказно, вълшебно си цвете ти прекрасно,
не мога да устоя на твоето божествено благоухание,
толкова слънчево и лъчезарно цвете,
в което бавно се влюбвам до безумие.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??