Oct 21, 2010, 2:13 PM

Прекрасно е да полетиш 

  Poetry » White poetry
613 0 3

Прекрасно е да полетиш!

 

Как радостно свистят крилете горе

и въздухът как нежно милва те.

Разкъсал си във бунт оковите

и с вик освободил духа си.

 

Прекрасно е да полетиш!

 

Тук ти си господар на воля,

облякъл в плът мечтите си.

С любов просторът мами те,

а висините с трепет викат те.

 

Прекрасно е да полетиш!

 

Не спирай светлия си устрем,

във него ти живееш истински.

Виделина обгръща те отвсякъде

и озарява с Огън   Пътя ти.

 

Прекрасно е да полетиш!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??