Jun 30, 2010, 10:10 PM

Прелиствам тъгата... 

  Poetry
782 0 14

 

                            Вдъхновено от:

                                                                  „Не ми се обяснява. Няма нищо

                                                                   в дълбоките джобове на тъгата.

                                                                   И ясно е, че трябва да прелиствам

                                                                   на друга страница и друга дата”

 

                                                                                         Виолета Христова

 

Прелиствам тъгата,

прескачам съмнения-страници,

разкъсвам корицата-болка,

задрасквам страха...

 

Недочетена радост

с раздърпани плитки от вяра,

с тежки куфари – риск

на нов, неутъпкан път...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??