Jul 28, 2009, 8:44 AM

Прераждане 

  Poetry » Phylosophy
657 0 3

Тази нощ ще се обеся.

Избрал съм и есенното дърво,

на което да посрещна зимата.

И там ще си вися, кълван от птиците,

които във косата ми гнездо ще свият.

Далеч от мене ще се реят мислите,

главата ми  ще се люлее бистра.

Отворена за нови чисти мисли,

когато на земята пак ме спуснат птиците.

© Петър Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Уникално и много силно!
  • Невероятно!
  • Изтлючително разтърсващо /поне за мен/.Давам 6, по простата причина, че няма по-високи оценки!. Дерзай Станев!
Random works
: ??:??