Sep 18, 2010, 12:06 PM

Прераждане 

  Poetry » Love
600 0 3

Побирах вятъра в лицето си, 
поглъщах го, погалвах го с ръце
и с нежността на сърцето си
пращах го при тебе да се спре.

Попивах светлината на звездите,
стелеща се в притъмнелите коси
и без граници оставени мечтите
постилах в мокрите под теб треви.

Пречистен, притихвах на росата, 
приела душата на свещените води
и с усмивка, подарена от цветята,
в твоята любов отново се родих.

© Йордан Малинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??