Nov 10, 2011, 10:35 AM

Преродени 

  Poetry » Love
712 0 11

Сънят прелиства вековете

и тайнствени врати отваря

към други светове.

Арена, гладиатор и жена.

Над тях вечерното небе

лилави сенки хвърля

и лунният седеф се сипе

над светлата им тайна...

 

А в някой друг живот

отново тръгват към безкрая,

загърнати в лилава тайна.

Там някъде - на времевия праг -

припламва пак пожарът.

Жена и мъж през вечността

към кървавите макове

на утрото вървят...

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??