Mar 22, 2008, 5:39 PM

Прескачам думите 

  Poetry
694 0 4

- Прескачам думите - огради

с шипове, прескачам ги и си олющих лака...

- Ноктите ми са лилави.

- Сексът е лилав...

- Ама от онова,

хубавото лилаво,

като индиго.

- И по устните на хората

истините са изтлели...

замръзнали

от студа, увяхнали.

 

- Когато всичко е бяло,

е по-истинско от всякога.

- ... от никога...

- От когато и да е било...

 

- Прескачам думите - огради

с шипове, прескачам ги и си олющих лака...

 

P.S. Написахме го с Иван... без да осъзнаваме, че пишем нещо... :)

© Роси Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??