Престъпниците са на мода,
те пример на мнозина дават,
те гледат първо своята изгода,
държавата често побеждават.
Дрога, корупция и далавери
съсипаха бедната ни страна.
Алчни, нагли, хитри, лицемери -
после защо нямало човещина!
Престъпността тук е пътят лесен,
затуй доскоро нямаше държава,
по-трудното днес е да си честен,
трудно е на греха да се устоява!
Но когато истински не се изгражда -
в един момент всичко ще се руши!
Разбираема е за парите тази жажда,
но с нея всичко тук ще се опустоши!
© Георги All rights reserved.