Sep 2, 2018, 9:23 PM  

Превратност 

  Poetry » Other
429 1 4

Река ме тегли дръзко към началото –

пленява с мощна приливна вълна.

И всъщност даже да се бори тялото,

с душата утаяват се в калта.

 

И въздухът превръща се в мечтание,

небето – свръхмистичен, бляскав храм.

Само едно, единствено дихание

дели Тук от превратното ми – Там!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??