Aug 20, 2008, 10:25 AM

Превръщане 

  Poetry
559 0 15

Превръщане

Мъглата в дъга се превърна...
Стихийният вятър - в тих бриз...
Природата в мене разцъфна
и Слънчева сила открих...

Превърнах се в нежна прегръдка...
И обич... И вяра... И стих...
Почувствах и твоята мъка...
В сълзата ти се преродих...

И ти се превърна в надежда...
Във песен от светли лъчи...
И всичките свои копнежи,
най-искрени, в миг ми дари...

И сляхме се с морската вечност
на този неземен простор
от тихи милувки и нежност ...
Намерихме пристана свой...

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??