Новият сняг скри
старите стъпки в пръстта...
Бяла невинност...
***
Бяла красота.
Ледени висулки.
Кристална мелодия...
***
Бяло е, бяло...
Смесени стъпки водят
до снежен човек...
***
Снежен човек.
Щастие в грейнали очи.
Утрешна локва...
***
На бяло челце
шоколадови устни...
Лека нощ, Слънце!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.
във посоки различни
и нетипични...
***
Напевно вали...
И слънчеви акорди
трептят между капките...
ПП