Mar 31, 2020, 7:53 AM

През прозореца 

  Poetry » Phylosophy
472 0 2

 

Всичко ужким е същото,

само дето не мога

да протегна ръка,

да го пипна.

Да усетя със ноздри

аромати, тревата,

мечата стъпка,

пчела да ме жилне.

Искам даже да мога

калта да премина -

нека цапа обувките,

ще си ги измия.

Тегне зад прага ми

тишината прокобна.

Без детската глъчка

непоносима.

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??