Jul 26, 2015, 12:01 PM

През юли ... 

  Poetry » Love
339 1 2
Юли ще стъкне  своята пещ.
Бели пожари в мен ще запали.
Всъщност едва ли  ще разбереш
колко те искам. Едва ли, едва ли…
 
Там сред горещите летни треви
с теб да сме двама в  разгара на зноя
и погледът ти да промълви:
„Знам, че ще бъдеш завинаги моя”.
 
Светът да почва, да свършва с нас.
Голи, щастливи – Адам и Ева.
Опиянени, диви, в екстаз,
първият мъж и първата дева.
 
Слънце без жал да разтапя деня.
Двете тела да  блестят нажежени.
В тази любовна, зла  мараня
ти да си сенчест оазис за мене.
 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??