Jun 13, 2020, 5:54 AM

Преззвезден романс 

  Poetry » Humour
617 0 2

Той бе от Венера, 

А тя беше от Марс. 

Уж любов бе намерил

А пък стана тя фарс.

 

Той беше с антени,

Тя пък бе с пипала...

Ах, тез' кофти гени 

Що бе т'ва за съдба? 

 

Каква супернова 

в този час ги събра? 

Тя не беше готова

Той пък бе по дела...

 

А във лунната зима

Им притрябва вода.

Не че трябва, да има! 

И хоп! Ей ти беда!

 

Тя бе месоядна

А той беше веган

Месо назва гадно

И отиде туй зян.

 

От Венера бе Той,

А от Марс беше тя.

Бързо би той отбой

Тя отлетя сутринта...

© Бистра Стоименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??