Oct 9, 2024, 2:03 PM

При тебе идвам 

  Poetry
91 2 0

ПРИ ТЕБЕ ИДВАМ

 

Пламено изгарят моите устни,

пулсират  в ритъм моите вени,

за тебе днес съм окрилена

и при тебе идвам не с болка,

а с вик на Вселена.

 

Гледаме небето и красивото синьо.

Жадувам за твоето нежно докосване.

Заспивам сгушена в твоите обятия,

с безплатен урок по страстно целуване.

 

Земята ли стене със синрон от моите и твойте въздишки

или съм преластена от плътта ти неземна.

За мен си оставаш моят Адам сътворен от Бога,

а аз твоя вярна богиня.

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??