Aug 15, 2016, 5:22 PM

Прибързано 

  Poetry » Other
301 0 2

Лист от дърво,
не се отронвай преждевременно!
Остани със нас,
другите листа.
Трябва заедно
още да пием от слънцето.
Да потърпим до есента!
Скъпоценен е този живот;
не оставай сапфир завинаги.
Не продължавай само в спомени.
Почакай времето цвета ти да смени
поне на злато, ако не рубин.
Не бързай да политаш:
вятърът високо не издига;
носят крилете му веднъж
и не връщат никого никога. 

 

© All rights reserved.

"Remix" на Музика от тишина :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??