Mar 13, 2010, 8:42 PM

Приеми го 

  Poetry » Love
647 0 1

Не искам да те гоня, но тръгвай си вече ти.
Не искам повече да ме боли.
Не искам да виждаш моите сълзи.
Не искам да изричам "върви".


Нямам сили да кажа "остани".
Нямам сили да стоя отстрани.
Нямам сили да се моля вече.
Нямам сили да гледам как тръгваш надалече.

Безсилна съм пред твоето решение,
безсилна съм и в своето прегрешение.
Безсилна съм да се откажа,
безсилна съм и лъжа да изкажа.

Хората идват в живота ни и си заминават,
други пък без причина остават,
трети просто ги обичам,
а четвърти истински приятели наричам.

 

 

 

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??