Dec 19, 2020, 8:05 PM

Приказен сън 

  Poetry » Love
905 0 0

Като в сън съм аз сега, приказка разказана така.

За двама ни със теб мечтая приказката нежна да стигнеме до края.

 

Мрачно е навън, но не и в моята душа.

Аз щастлив съм, знай, че намерих точната за мен жена.

Без да се усетя и при мене тя дойде.

Внесе светлина в живота ми и сърцето мое любовта на нея ще даде.

 

Ти си ми едничка, мило, ти си целият ми свят помни.

За времето без тебе, мило, аз не искам да си спомням разбери.

Защото на света човек живее за човека.

Любов му дава и очаква

любов такава да получи от човека.

 

За теб живея аз, за твоята любов, помни.

За тебе ще се боря аз, защото моето сърце за теб не ще сгреши.

Мрачно е навън, но не и в моята душа.

Ти показа ми на мен какво е любовта.

 

За нея ще се боря аз.

За твоята със пълна страст.

Да ти покажа мило мое, че във приказка ще си. 

Главна героиня ти да бъдеш и от мен обичана да си. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??