Jan 31, 2012, 8:12 PM

Приказката на сърцето 

  Poetry » Love
711 0 2

 

 

 

 

Старият тон любовен, пронизващ тишината,

допир чувствен, галещ нежното лице.

Мрак, пречупващ светлината,

спотаен в детското сърце.

 

Нежна струна мелодия рисува,

разказва за някаква изминала любов.

А край нея снежинки ще танцуват,

живеещи кратък и студен живот.

 

Зимна приказка рисува ми небето,

звуци отекват в тъмнината.

Стари спомени навява ми в сърцето,

стари рани, докосващи душата.

 

Като нещо нереално или нелечимо

усещам в мене любовта.

Сякаш чувство, с друго несравнимо,

се вселило и тече в кръвта!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??