Dec 5, 2018, 9:04 AM  

Приказки за нас - Планината 

  Poetry » Phylosophy, Other
424 4 7

Отново в ролята на планина

посрещам и изпращам своите юнаци.

Те вярват, че ще стана равнина,

а аз събирам техните калпаци.

 

Разбира се, нали съм алтруист,

глави не режа – бързо се вмирисват,

(научих от любимия ми алпинист)

а и калпаците по-лесно се надписват.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??