Sep 12, 2008, 9:19 PM

Приливи и отливи 

  Poetry
487 0 4

Когато вятърът целува се с морето,

една вълна се ражда да ме отведе.

Там във дебрите, където

по-страшно е от разсърдено небе.

 

Тогава всичко мътно е,

не виждам нищо от мъгла.

И само вкопчвам се във страховете

и на тях дори разчитам за спасение.

 

Когато слънцето играе си с небето,

денят красив е там, за да разказва.

Една съвсем различна приказка,

от туй, което свикнал си да слушаш.

 

Че има утро и след самотата,

че денят е равен на нощта.

Че не всичко боли и наранява,

когато се изправиш, после рана.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??