Apr 21, 2008, 10:07 AM

Приливът на сладък грях 

  Poetry » Erotic
1037 0 7

18.04.08

Ракривай бавно свойте тайни,

разголвай си душата лист по лист,

да видя кътчета незнайни,

за твойте тайни да напиша стих.

 

Разкривай бавно свойте мисли,

кажи, кажи какво си мислиш.

Аз искам твойте тайни да разлистя,

да вникна в тебе през очите сини.

 

А после прегърни ме, целуни -

аз искам да усетя тръпки диви.

Тялото ми с устни освети,

докато гледам в твоите очи красиви.

 

Събличай ме, откривай мойте тайни,

целувай ме, от устните ми пий меда,

отведи ме в светове до днес незнайни,

да потънем в океана на страстта.

 

Разкрий ми мислите си грешни,

аз знам - и ти ме искаш, както аз,

тогава нека заедно посрещнем

приливът на този сладък грях.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??