Dec 28, 2016, 8:32 PM

Примерно казано 

  Poetry » Other
1173 2 4

Живеем различните си същности

в стаята под смешния  комин.

Издиша той човешките ни мъдрости 

и се присмива на ум.

 

Говорим за всичко и времето,

то си почива при нас,

А светът се надпреварва със себе си

изпъстря се, разголва гръб

маранята полива с бира

и се превърта до другия път.

 

Завесите вече са вдигнати,

със Зорницата пием кафе

Коминът се прегръща с гларуси,

а морето целува брега.

 

 

P.S. В такъв ден искам да умра

 

 

© Недялка Арнаудова All rights reserved.

Стиховете са от ел. книжката ми "И когато вали те обичам". Ако желаете подробности или линк, за да я предоставя за четене, пишете ми на имейла, моля. Тя е безплатна.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??