Dec 20, 2007, 1:05 PM

Принцеса приказна е зимата 

  Poetry » Other
1309 0 27
 



Принцеса приказна е зимата -
покрива всичко в белота
и като фея ледена
смразява нашите тела.

Искрят в опалови отблясъци
поля, дървета, върхове
и ни обсипват в снежни пясъци
мразовити ветрове.

Но топло е във нас, в душите ни,
събрали нежност, доброта
и ласкаво препускат дните ни,
в очакване на Пролетта!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??