Oct 8, 2008, 6:16 AM

Природата се разсъблича 

  Poetry » Landscape
945 1 7
Природата се разсъблича

Есен е. Природата се разсъблича.
Дъждът листа от снагата й рони.
Земята семена за злак привлича,
вятърът оставя голи клони.

Есен е. Птици отлитат.
Оставаме без страх от студ.
Тихи гласове грижливо помитат
останки на обрания ни труд.

Есен е. Небето се усмихва.
В лоното си ни прегръща любовта.
Градът, смирен в нощта притихва,
навлиза в диалог със своята душа.

5 октомври 2008г.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??