Aug 23, 2009, 9:11 PM

Приседна на прага ни август 

  Poetry » Love
775 0 9

Приседнал е на прага  август!

Отлиташ с лятото и ти.

В очите ни плаха радост

припламва... и тихо реди:

-  Когато чуеш

пролетните птици,

разпознай гласа ми

в нежната им песен.

Когато вятър-палавник

косите ти разроши,

задръж го нежно,

милувката ми за теб

на крилата си носи.

Когато слънчев лъч

лицето ти погали,

усмихни се…

от мига жадно пий!

Рисувам те с устни

и искрата в нас е жива!

Не докосвай мечтите ни

с мисъл...

те са крехки като съня

и, ако някъде за тях си писал,

разпилей го...

със заревòто на деня.

 

23.08.2009г

Италия

МУЗИКА:   http://www.youtube.com/watch?v=RzIJHSPudkM&feature=related

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??