Aug 11, 2010, 9:13 PM

Приспивам... 

  Poetry
725 0 17

Прибирам

на тъгата в пазвата

откраднатата радост -

все още топла,

недокосната

от лакомия страх...

 

Заключвам мислите

неканени

във тъмния килер на разума

и на желанието ключа

скривам

под прага на мечтата...

 

Спускам завесите-илюзии,

събличам

спомена

и тихичко приспивам

вината,

недохранена...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??