Mar 15, 2009, 10:10 AM

Пристан 

  Poetry » Love
985 0 16

Пристан

 

                           На Д.

 

На отсрещния бряг

се разливат

твоите чувства

нанякъде...

В тишината

на мойто изкуство

не долавяш ли

колко те чакам...

 

Не долавяш ли скритите трепети

на дъха ми,

скитащ по листа...

Не долавяш ли в буквите

шепота в песента на звуци лъчисти...

 

... И докосваш ме

в мислите утринни,

и приспиваш ме

нощем в мечтите,

и изпълнил дните ми

с искане,

пускаш котва

в сърцето ми...

Ти.

 

 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??