Dec 31, 2019, 7:34 PM

Пристанище без море... 

  Poetry » Free verse
459 2 2

А пътища много, но що ли то все ме тегли?
Морето остана сам-само, без сирени...
Мечтите удавени остави ги на вълните.
С прилива ще ги вземе, 
с отлива ще ги прегърне и не ще ги върне...

© Нина Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??