Aug 1, 2008, 10:19 PM

Присъда 

  Poetry
716 0 12
Осъди ме
на вечно изгнание.
Но да бъда само
твоя жена.
Изгори ме
да усещам страдание.
Като затворник –
на хляб и вода.

Призови всички
бури и вЯтъри!
Нека дойдат
да се борят със мен.
Хвърляй камъни,
не ме е страх,
разбираш ли?
След днес,
ще дойде утрешният ден.

Насъскай,
всички земни твари.
Не се страхувам -
самата съм змия.
Отваряй,
незарасналите рани.
Съшивай ги,
да бъда по-добра.

Осъди ме,
но нека живее.
Да пребъде във нас
любовта.
Зная,
слънце над нас
ще изгрее.
Завинаги
ще победи страха.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??