Apr 11, 2008, 1:48 PM

Присъда 

  Poetry » Other
1011 0 22
след редакция
19.04.2008


Изнесе си очите
от съня ми.
И ги запрати да се лутат.
Във изгнание.
Останах сам. По ласки
на ханъми...
Минутка на
предсмъртното желание.

Откъсна фини фибри
от сърцето.
За да ги втъкнеш
в инквизиторния клуп.
С нишки от проклятия
ги вплете...
И ме осъди.
Жертвеният труп.

Изтръгна сетен стон
на възнесения.
И ме уби. Във пламенен
оргазъм...
Победно ме загърна в
обвинения.
И ме зари. Със празно.
От омраза.

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??