Mar 28, 2009, 10:46 PM

Присъда 

  Poetry » Love
817 0 12

Присъда

Назрява в мене чувство…
Надиплено от топлината
на двете искани ръце…
Разбирам - безсмислено
отлаган е дебютът на сърцето…
След толкова пресовани зигзаги
сама присъда произнасям - щастие…

Но щастие ли е, кажи -
да обичам с тъжни очи?

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??