Jun 23, 2009, 5:10 PM

Присъда 

  Poetry » Other
571 0 7

 

 

 

 

 

 

 

Темида нека да отсъди,
за всяка тежка дума, нежно.
В сърцето нека да събуди,
от всяко старо зло, метежно - 
тиха обич...

Обидите да вземе леко,
жестокост с милост да дари,
съмненията зли далеко
да отпрати, ако... дори
замълчим...

На раните със лек да върне,
сълзи с усмивка да плати,
когато удрят - да прегърне,
„любовна чума” да пламти
навред...

Да рухнат черните кроежи,
на болка - смърт да отредим,
да паднат лошите бр
ътвежи,
а ний със теб да полетим
щастливо...

И нека слънцето да блесне
и пак, мъждукащи, звездите
подемат нова, жива песен,
да сбъднат даже и мечтите - 
смели... 



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??