Aug 21, 2009, 9:46 PM

... присъствие 

  Poetry
412 0 3

И дори в мисълта ми нахлуваш стремглаво,

мойте нощи обсебваш до края.

Уж ми трябваше мъничко радост,

но защо теб в съня си повиках - не зная.

 

 

Влизаш смело в душата ми пуста

и се ровиш във нея изцяло.

Виж... намерил си вече присъствие -

просто сядаш и четеш я без жалост.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??