Sep 6, 2013, 10:00 AM  

Притежания 

  Poetry » Other
448 0 8


Притежания

*на фотографията "пейзажче" на вале5

 

Изгуби се. Потъна в делничната тишина
онази радост, с аромат на шляеща се утрин.
Поделяме си, според нуждата от слънце,
Любовта, с която Времето мълчи и чака
да се втурне в неизречените думи Есента.

Чадърите ще се разтворят над делата ни.
Дъждът ще се изсипва, както винаги,
в комините на пясъчните замъци
за да попие в разливите на водата,

но днес все още имам си река,
и облаци, и синева,
а те отново са си, вярвам, само мои.

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??