Jan 11, 2007, 1:14 PM

Притихна в моята прегръдка 

  Poetry
1630 0 31

Във моята прегръдка

мъжка

притихна,

свела на гърди глава

ухаеща на обич

и желание

със свойта дивна

красота.

Облякох те

във моите целувки

и мойта нежност

ти дарих,

с венче от радост

те закичих

и стих с любов

ти посветих.

Притихнала си

в моята прегръдка,

а аз до теб

щастливо

думи две мълвя.

Обичаш ме!

Сърцето вместо мен

разказва,

че ставали са

вече чудеса.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??