До края стигах всеки ден,
а после отново бях в началото.
Господарка бях на живота си,
но сега съм робиня на съдбата.
За ангел мислят ме хората,
а истински демон съм аз.
Стоя на ръба на пропастта,
но никога не падам.
Край мен море от хора,
а всъщност съм сама.
Всеки ден се моля болката да спре,
но молитвата ми никой не чува.
© Яничка All rights reserved.