Jan 28, 2018, 8:22 PM

Привикване 

  Poetry » Love
373 0 0

Привикване

 

Когато зъзна, няма кой
в студа да ме загърне.
Дори да мръзна. Дори и той
при мен да се завърне.

 

Дори във шепите да стиска
трохи. Водица да ми дава,
не ще отпия. Че не искам
с вода и хляб, да се задавя.

 

Да бъда жадна, вече свикнах.
Пък и вода ще си налея.
И гладна за любов, привикнах
да продължавам да живея.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??