Jun 9, 2021, 5:08 PM

Приятел 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
259 0 0

                                          Приятел

 

 

Отиде си приятелю, няма те вече,

болката на всички ни е голяма.

Ти беше добър баща, дядо, бе Човек,

с ценностите твой от миналия век!

 

Отиде си приятелю, моя подкрепа една,

помогна ми много, успокой моята душа.

Отгледа децата ми, благодаря ти за това,

поклон пред теб и твоите добри дела.

 

Какво да кажа на децата ми сега човече,

отиде си вашия добър дядо, няма го вече!

Ти остави с добротата си диря една

и ние вървим по нея с малко тъга.

 

Деца, погледнете нагоре , една звезда,

една голяма звезда свети на небето.

Един Човек си отиде но остана в нашето сърце

той обичаше и вярваше в бъдещето, в детето!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??