Приятели,
кой от вас все още ме обича,
дали поне един
до моята порта ще дотича,
вярвам, но дали аз ще дочакам,
за вашите усмивки и сърца
аз ще почакам,
за вас аз триста мъки ще търпя,
в огъня изгарящ ще се хвърля
и ето времето минава,
аз все още съм си тук,
а може би изглеждам някак си по друг,
но вие за мен все още сте непроменени.
Приятели,
аз няма да забравя,
без вас съм нищо,
празнота голяма.
© Никола Диманов All rights reserved.