Приятелството е една игра! Игра без правила!
В играта лъганата бях аз!
Ти искаше, аз давах, ти не даваше, аз пък мълчах!
Ти лъга, аз пък ти прощавах!
Аз слушах, а ти с мене си игра!
И все си казвах "днес е за последно".
Ти бе дете, аз - играчката със счупено сърце.
Накрая ти омръзнах и в ъгъла ме хвърли ти!
Вазата се счупи! Играта свърши!
Ти бе доволен, аз пък - не!
Сега сме други и друга игра играем!
Но в таз игра конците дърпам аз!
Играта вече е ВОЙНА!
И kак ще свърши, кой ли ще умре, не знам!?
Преди загубих аз, сега е твоят ред да губиш!
Аз изгубих много, но и много ми остана!
Ти ще изгубиш всичко и нищичко не ще оставя!
От теб разбрах - приятелство до веки няма!
Защото всичко е измама!
А ти какво научи от играта на живот?
НА КИКИ!
Мигличка (запазени прав஧)
© Мигличката All rights reserved.